Смілянських соціальних працівників привітали зі святом

Смілянських соціальних працівників привітали зі святом

Учора, 29 жовтня 2014 року перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова відвідала Смілянський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням та привітала співробітників закладів соціального обслуговування Черкащини, які зібрались цього дня в інтернаті, із наступаючим професійним святом – Днем працівника соціальної сфери України. Привітати соціальних працівників також завітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, начальник департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало, заступник Смілянського міського голови Олександр Головченко, представники профспілки працівників соціальної сфери області та інші гості урочистостей. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Розпочались святкові заходи спільним молебнем за мир в Україні, який провів у храмі святого цілителя Пантелеймона його настоятель отець Сергій Чукін.

Під час перебування у психоневрологічному інтернаті, Наталія Кравцова і Віталій Коваль оглянули умови проживання та побутові зручності мешканців закладу, а також поспілкувались із директором Тетяною Мороз й підопічними інтернату стосовно наявних проблем чи потреб. Загалом, як відзначила Тетяна Михайлівна, заклад не лише намагається утримувати наявну матеріально-технічну базу на належному рівні, але й старається знаходити додаткові кошти для здійснення переоснащення, поліпшення умов проживання. Так було замінено майже всі старі вікна на сучасні енергоощадні, поступово оновлюються меблі в кімнатах підопічних, здійснюються поточні ремонти корпусів тощо.

Спеціально до свята кожен із закладів соціального обслуговування громадян області організував невеличкі виставки виробів своїх підопічних, столи достатку продуктів із підсобних господарств.

Звертаючись до присутніх працівників соціальної сфери, Наталія Кравцова та Віталій Коваль відзначили непрості умови, в яких доводиться працювати цим людям, цілковиту самопожертву і відданість обраній професії, служінню іншим.

Спеціально до свята окремим працівникам соціальної сфери були вручені Почесні грамоти обласної ради, облдержадміністрації та галузевого департаменту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x