Злодіїв з Корсунь-Шевченківського впіймали на місці злочину

Злодіїв з Корсунь-Шевченківського впіймали на місці злочину

Двоє жителів міста Корсунь-Шевченківський на автомобілі поїхали збирати волоські горіхи в посадках найближчих сіл району, а натомість, назбирали близько 100 кілограмів металевих предметів у подвір’ї однієї з жительок села. Зловмисників затримано на місці крадіжки. Їх дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції зателефонував сільський голова та повідомив, що жителі одного із сіл району бачили в дворі 33-річної селянки підозрілих осіб, які господарюють без її відома. Черговий по райвідділу направив на місце події слідчо-оперативну групу райвідділу та дільничного інспектора міліції.

Першим на місце події прибув дільничний, який застав крадіїв на місці події. 41-річного та 27-річного жителів міста Корсунь-Шевченківський було затримано та доставлено до райвідділу для дачі показів.

Під час розмови зі слідчим чоловіки зізналися, що їм не вистачає коштів на прожиття і вони вирішили підзаробити, назбиравши в посадках волоських горіхів, які планували потім здати в пункт заготівлі. Проїжджаючи селом, побачили в одному із дворів невеличку кучу металевих виробів. Вирішили, що на металі також модна підзаробити. Переконавшись, що у дворі нікого немає, проникли на територію домоволодіння та почали вантажити метал в автомобіль. Проте заробити на крадіжці їм завадили пильні громадяни та працівники міліції, які оперативно прибули на виклик.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції Олексій Ващенко за даним фактом слідчим відділення відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x