Уманчанина затримали за порушення правил, а знайшли наркотик

Уманчанина затримали за порушення правил, а знайшли наркотик

Під час несення служби інспекторами ДПС по обслуговуванню Уманського району був зупинений автомобіль, який рухався у темну пору доби без увімкнених фар ближнього світла. При огляді транспортного засобу правоохоронці виявили пакунок з марихуаною.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Близько півночі до Уманського міського відділу міліції надійшов телефонний дзвінок від чергового інспектора дорожньо-патрульної служби. Співробітник повідомив, що щойно ним за порушення правил дорожнього руху був зупинений автомобіль, водій якого помітно нервувався та створював конфліктну ситуацію. За викликом вирушила слідчо-оперативна група.

По прибуттю на місце події правоохоронці з’ясували усі обставини поді. Як стало відомо, водій даного транспортного засобу в нічний час, не увімкнувши світло фар, рухався автомобілем, чим створював аварійну ситуацію на дорозі. На вимогу працівників ДАІ чоловік зупинився, проте почав конфліктувати з працівниками ДАІ та поводити себе підозріло. Під час огляду автомобіля, на який власник надав згоду, стало зрозуміло причину такого поводження водія. В тубусі для серветок правоохоронці виявили та вилучили поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження, яка за зовнішніми ознаками нагадувала наркотичний засіб.

Уманчанина затримали за порушення правил, а знайшли наркотик
Речовину було направлено на дослідження, результати якого підтвердили, що вона є особливо-небезпечним наркотичним засобом – марихуаною.

У своїх свідченнях зловмисник пояснив, що стебла коноплі помітив на місцевому сміттєзвалищі. Дочекавшись, коли рослина дозріє, зірвав її, висушив та планував використати у власних потребах.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі дане кримінальне провадження направлено до Уманського міськрайонного суду для прийняття відповідного рішення.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x