ДФС Черкащини привітала своїх ветеранів

ДФС Черкащини привітала своїх ветеранів

Урочистості відбулись 30 жовтня. У залі засідань головного управління ДФС у Черкаській області зібрались з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України керівний склад новоствореної фіскальної служби області і керівний склад державної податкової служби, батьки податкової служби Черкаської області, люди, які виховали і дали путівку в життя сьогоднішнім фіскальникам.

У вітальному слові начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць зазначив, що зараз, за часів вирішальних перетворень і реформ така зустріч символічна і знакова. «Ми добре пам’ятаємо: наші сьогоднішні успіхи ґрунтуються на міцному фундаменті ваших напрацювань. Запевняю, що ми зробимо все, аби зберегти та примножити те, що було створено старшим поколінням професійних, порядних, патріотичних фахівців. Доповім, що цього місяця надходження від області до бюджетів усіх рівнів з початку року наростаючим підсумком перетнули чотирьохмільярдну планку і на сьогодні становлять 4 128 мільйонів гривень – на 181,3 млн.грн. більше, ніж за 10 місяців 2013 року», – зазначив він.

В.Коломієць подякував ветеранам за самовіддану працю, майстерність, патріотизм та яскравий приклад служінню державі, який вони надали молодшим колегам: «Дяка усім, хто і зараз щиро переймається за нашу службу та вболіває за наші успіхи. Щира подяка ветеранам, які разом з дітьми та онуками беруть активну участь в наших заходах та тим, хто допоміг нам оновити музей історії податкової служби». Керівник головного управління побажав ветеранам служби здоров’я, ясного мирного неба, щастя, радості, добра і усіляких гараздів і висловив сподівання частіше і не тільки з нагоди свята збиратись разом.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі відомства.

Слова щирої поваги та вдячності колегам висловила голова обласного осередку «Асоціації ветеранів ДПС України» Галина Тимофіївна Соколовська, яка зазначила, що велике бажання передати накопичений досвід спонукає працівників податкової служби, які перебувають на заслуженому відпочинку, продовжувати роботу, що стала їх життям, на громадських засадах.

Уважно і шанобливо слухали учасники зібрання найпочесніших з високих гостей: батька податкової служби області і першого її керівника Миколу Олександровича Калюжного та Петра Трохимовича Хукаленка, який стояв у витоків створення податкової служби Донеччини і двічі очолював податкову службу Черкаської області.

Ветерани – податківці висловили пропозицію частіше збиратись у такому ж форматі та більш розширеним колом, запланувавши наступну зустріч на 2 липня 2015 року, та запропонували з настанням зимового періоду частіше залучати їх до консультаційно-дорадчої роботи.

Сьогодні на Черкащині ветеранів державної податкової служби України вітали в усіх державних податкових інспекціях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x