Фани «Черкаських Мавп» збиратимуть на допомогу пораненому військовому

Фани «Черкаських Мавп» збиратимуть на допомогу пораненому військовому

Вболівальники «Черкаських Мавп» продовжують соціальну акцію, пов’язану з підтримкою військових у зоні АТО. Під час матчу «Черкаські Мавпи» – «Ферро-ЗНТУ» вболівальники «Мавп» збиратимуть кошти на підтримку Олега, добровольця з батальойну «Азов». Бажаючі зробити свій внесок можуть це зробити у фоє ПС «Будівельник».

Під час передсезонного турніру «Кубок Венето» та першого матчу Суперліги черкасці проводили акцію «Разом до перемоги». В замін на символічні наклейки та магніти охочі допомагали батальйону «Азов», у якому служить чимало черкащан, більшість з них ультрас черкаського «Дніпра». На завтрашній грі проти «Ферро-ЗНТУ» наші вболівальники підтримають уже особисто одного з них. Це 24-річний Олег із Черкас, доброволець із батальйону «Азов», поранений під Маріуполем у ногу. Внаслідок вогнепального поранення у нього виник багатоуламковий перелом великогомілкової кістки. Хлопцеві потрібна грошова допомога.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі клубу.

Олег добровільно приєднався до бійців «Азова» 24 червня, і з того часу встиг взяти участь у таких відомих військових операціях, як штурми Мар’їнки та Іловайська. Олег – уродженець міста Черкас, де його зараз чекають матір та брат. У мирний час чоловік працював на меблевому виробництві. А ще Олег є вболівальником ФК «Дніпро» та входить до черкаських ультрас.
День, коли мирні регіони України святкували день Незалежності, став небезпечним для багатьох наших бійців. Зокрема, батальйон «Азов» цього дня захищав околиці Маріуполя від ворога, який пішов у наступ у напрямку міста. Тоді ж, 24 серпня, під час розвідки Олег з побратимами виконував розвідувальну операцію неподалік села Сартана, де й потрапив у засідку. Унаслідок кулеметного обстрілу бійцю було важко травмовано ліву ногу.
Приблизно через півтори години Олег був вже у Маріуполі, де йому надали першу допомогу, згодом перевели у Бердянськ, а потім – у Київ. Зараз йому вкрай потрібно складне лікування з використанням клітинних технологій, яке допоможе відновити роздроблену великогомілкову кістку та врятувати бійця від інвалідності. Таке лікування готова забезпечити медична компанія «ilaya».

Вартість лікування (комплекс обстежень, операція, операційне та післяопераційне забезпечення, медикаментозне забезпечення) – 203 660 грн. Медичний центр надає знижку 54%, тож лікування Олегові обійдеться у 94 004 грн (діагностика та обстеження, виготовлення клітинного матеріалу, лікування дефекту гомілки, післяопераційне забезпечення тощо).
Наразі зібрано 11% потрібної суми.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x