У парках Черкас буде більше світла та свят

У парках Черкас буде більше світла та свят

Свіжі ідеї та розуміння, де брати ресурс для їх втілення. Саме з таким «багажем» розпочав свою роботу в КП «Дирекція парків» Микола Бондаренко.
29 жовтня він призначений на посаду директора. Упродовж двох років Микола Бондаренко очолював відділ інформаційно-технічного забезпечення міської ради, упродовж року – КП «Інститут розвитку міста». Народився у Звенигородці. Закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю фізична та біомедична електроніка.

Новий директор має керівний досвід, знайомий із роботою комунального підприємства, а завдяки депутатській діяльності – із потребами громади міста, тож зміни на краще продемонструє вже за три–чотири місяці.

– Я розумію, що доведеться працювати в складний для країни час, в період після завершення паркового сезону, – говорить Микола Бондаренко. – Я готовий важко працювати. Головне, що є підтримка команди та суспільства.
У парках Черкас буде більше світла та свят
Серед пріоритетів Миколи Петровича – залучення інвесторів, укладання угод співфінансування, особливо в окупних проектах. Зокрема, таким чином можна повернути в Ювілейний парк колесо огляду. Новий директор також прагне бачити в парках більше світла та свят.

-У парках буде комфортно, безпечно та цікаво. Для цього потрібні благоустрій, освітлення та багато заходів, – вважає Микола Бондаренко. – У парках не вистачає світла. Це актуально зараз, коли світловий день короткий. Чому б людям після роботи не прогулятися освітленими парковими алеями, особливо, коли вони наповнені життям та подіями? – вважає Микола Бондаренко.
Багато ідей щодо удосконалення роботи парків є і серед містян. Їх вони висловили в соціальній мережі, відгукнувшись на пост Миколи Петровича. Чимало зауважень, каже він, стосуються інфраструктури зон відпочинку, цінової політики.

– Я роблю ставку на емоції, адже людям повинно подобатися проводити час в парках, – додає Бондаренко.
Серед власних ідей молодого керівника – встановлення в парку бінокуляру для споглядання краєвидів Дніпра, організація окремих зон для гри в пінбол та відкриття пунктів прокату спортивного інвентаря.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x