Лисянські заклади охорони здоров’я пройшли акредитацію

Лисянські заклади охорони здоров’я пройшли акредитацію

Департамент охорони здоров’я Черкаської ОДА побував в усіх 33 фельдшерсько-акушерських пунктах Лисянського району, трьох сільських лікарських амбулаторіях і дільничній лікарні в селі Виноград. Своїми висновками, зауваженнями і пропозиціями акредитаційна комісія поділилася на підсумковій нараді в центральній районній лікарні за участю голови районної ради Анатолія Лисичкіна, головного лікаря ЦРЛ Олександра Ніколюка, завідувачів медичними закладами району. «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

Начальник управління організації та надання медичної допомоги Департаменту Лариса Кошова, начальник обласного центру медичної статистики Людмила Черепенко, головний терапевт обласного кардіоцентру Володимир Казмірук, головний спеціаліст з сестринської справи Лариса Хрєнова, головний стоматолог обласної лікарні Іван Коваленко відзначили добру підготовку ФАПів та амбулаторій до роботи в осінньо-зимовий період, висловили особливу подяку колективу Виноградської дільничної лікарні, який у складних умовах сьогодення зберіг заклад від закриття.

Головний лікар Олександр Ніколюк повідомив хорошу новину, що в серпні наступного року в районній лікарні очікують на приїзд п’яти молодих лікарів, які нині закінчують навчання в медичних вишах. Щоб вони залишилися жити і працювати на Лисянщині, наголосив він, потрібно не допускати прорахунки минулих років, а зробити все можливе, щоб створити молодим спеціалістам відповідні житлові і побутові умови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x