Черкаські землевпорядники розглянули 3 425 звернень

Черкаські землевпорядники розглянули 3 425 звернень

З початку року фахівці землевпорядної служби Черкаської області розглянули 3 425 звернень громадян щодо вирішення спорів у сфері земельних відносин. Так, у головному управлінні Держземагентства області опрацьовано 328 звернень, з яких 97 надійшло під час особистого прийому керівництва. Ще 80 отримано з «гарячої лінії» урядового контактного центру та 35 – з «гарячої лінії» Держземагентства України. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ Держземагентства в Черкаській області.

Водночас упродовж десяти місяців 2014 року територіальні органи земельних ресурсів області розглянули 2 982 звернення громадян: 2 203 клопотання отримано під час особистого прийому начальників та їх заступників, з яких 683 особи звернулись на виїзних прийомах у сільській місцевості.

Землевпорядники Черкащини постійно надають консультації з актуальних питань у сфері земельних відносин на виїзних прийомах громадян, роз’яснюють зміни в земельному законодавстві, оприлюднюють публікації та інформаційні повідомлення у засобах масової інформації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x