70-річний городищанин викрав велосипед у продавчині

70-річний городищанин викрав велосипед у продавчині

Раніше судимий житель одного із сил району приїхав в місто відвідати своїх старих знайомих. Щоб заробити кошти на гостинці, викрав велосипед, завдавши потерпілій збитків на суму близько 2000 гривень. Зловмисника затримано. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

В чергову частину Городищенського районного відділу міліції звернулась 55-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що працює в крамниці і на роботу їздить на велосипеді. Вранці поставила свій транспортний засіб біля входу в магазин і пішла працювати, коли вийшла – то виявила його відсутність.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Слідчо-оперативна група райвідділу, що прибула за викликом, уважно вислухала потерпілу, оглянула місця події та опитала можливих свідків. Спілкуючись з місцевими жителями правоохоронці дізналися, що люди бачили невідомого, який крутився біля велосипеду, а потім поїхав в невідомому напрямку. За складеним описом працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 70-річний житель одного із сіл району.
Встановивши місце проживання підозрюваної особи, правоохоронці направилися до його оселі. Чоловік був вдома та побачивши на своєму порозі людей у формі та зрозумів, що його викрито і зізнався у вчиненні даного кримінального правопорушення. Зловмисника затримано та доставлено до райвідділу.
Затриманий розповів слідчому, що приїхав в місто у гості. Йшов мимо крамниці і побачив велосипед, поряд з яким нікого не було. Потрібні були кошти і він вирішив його вкрасти. Крадену річ продав громадянам, які їздили по селу і купували у жителів села металобрухт. Кошти витратив на свої потреби.
Як повідомив начальник Городищенського районного відділу міліції Сергій Випна слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x