До Черкас з’їхалися знавці бойового гопаку з Центральної України

До Черкас з’їхалися знавці бойового гопаку з Центральної України

Сьогодні та завтра в місті відбувається відкритий чемпіонат області з бойового гопаку. Міжнародна Федерація Бойового Гопака разом з Черкаською Школою Бойового Гопака на базі Центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді ЧМР (ЗОШ №24) проводять Відкритий Чемпіонат Черкаської області з Бойового Гопака.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

До Черкас з’їхалися, аби взяти участь у чемпіонаті, команди Харкова (Харківська обласна громадська організація «Наша воля», тренер Олег Борисюк), Кіровограда (Школа бойового гопаку «Меч Арея» під керівництвом Олексія Моторного), та Кременчуга (школа бойового гопаку «Кремінь», тренер Світлана Мороз).

Ініціаторами проведення чемпіонату виступили керівники Черкаської школи бойового гопаку Олександр та Ярослава Проценки. Суддями змагань будуть тренери запрошених команд та спеціально запрошені судді з Києва. Зокрема, головний суддя, війт змагань Валерій Романенко.

Змагання почалися сьогодні з атестації гопаківців на рівень майстерності «Жовтяк».

Приємно відзначити, що, незважаючи на різницю в кількісному складі та віці учасників, відчувалося головне – їхня єдність, спільність їхнього козацького духу, дружність, витримка, патріотизм.
Завтра змагання продовжаться. У програмі завтрашнього дня – однотани, забави, двобої.

Фоторепортаж з першого дня змагань можна переглянути тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x