Закінчили ремонт проїзної частини мосту через Дніпро

Закінчили ремонт проїзної частини мосту через Дніпро

В Черкасах упродовж тижня тривав ремонт проїзної частини мосту через Дніпро. За цей час дорожники встигли замінити 7 плит прогонових будов. Подібні ремонтні роботи на дорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань проводяться щороку. Незважаючи на це міст потребує капітального ремонту. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Черкаській області.

Роботи з ремонту моста бригада «Полтавського мостобудівного управління проводила вночі. Вартість робіт сягнула більше 300 тис грн. На період виконання ремонту організували реверсивний рух автотранспорту.

– На сьогодні всі плити із найбільшими тріщинами замінені, рух по мосту безпечний, – зазначає начальник відділу ремонту та експлуатаційного утримання доріг Служби автомобільних доріг у Черкаській області Генадій Андреєв.

Торік виготовлений проект будівництва та реконструкції мостового переходу, оскільки конструкції, зведені 1960 року, потребують капітального ремонту. Проект погодили в кількох міністерствах. Найближчим часом його затвердить Уряд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x