Про тридцять срібняків від «пающіх ректорських трусів» та анафєму від московських мракобісів

Замість епіграфа: \”Православні Московського Патріархату попросили у президента Віктора Януковича статус домінуючої церкви та закликали його припинити інтеграцію в \”чужу та ворожу структуру\”. (З останніх новин на \”Українській правді\”)

Так, за два останніх дні мені двічі не пощастило.
Перше невезіння: останніх два дні в Черкасах масовою атакою просуваються по усіх мікрорайонах \”агітатори\” співаючого ректора. Ходять по квартирах і пропонують реально заробити 200 грн. (+150 пізніш). І це – центр міста, Зелена, ПЗР, Митниця, район \”Д\”… Навть до Л.Даценка прийшли…
А до мене чомусь не приходять… От невезуха!

А про другий цікавий сьогоднішній випадок навіть не знаю, як і казати – підфартило чи не повезло. Коли прийшов до друзів, замість звичного вітання, почув: \”Єх, Назаре, спізнився ти. От би прийшов годиною раніш…\” Що такого відбулося?
Ось що про це пише \”Дзвін\”: Черниці московського патріархату ходять по офісах черкаської опозиції і проклинають всіх, хто за Євросоюз
По офісах черкаських опозиційних партій та кандидатів в депутати Миколи Булатецького та Леоніда Даценка ходять жіночки у рясах, які представляються черницями православної церкви Московського патріархату, і проклинають усіх, хто за Євросоюз.
Щойно одна така “вєрующа” побувала в офісі Даценка.

“Ето русская зємля, і никагда ана європейской не станєт. Етот флаг , – тицьнула вона пальцем у синьо-жовтий стяг, що стоїть в кутку кабінету. – Ви знаєтє, што на нєго напісалі попзвьозди Евросоюза. Так ви должни обпісать флаг Европи!”
При цьому черниця металась по кімнаті і намагалась усіх облити свяченою водою.
Активісти, що були в кабінеті, ледве виставили навіжену за двері.

“Все це мені до болю нагадує 2004 рік, коли церква Московського патріархату на повну потужність працювала на Януковича. Я сам особисто тоді у Свято-Михайлівському кафедральному соборі УПЦ МП в Соборному парку Черкас виявив точку розповсюдження агітації за Віктора Януковича”, – навів паралель голова обласного товариства “Заповіт” Михайло Вакуленко.

Не повезло, бо пропустив можливість веселенький сюжетик побачити на власні очі. А підфартило, бо ще б не приведи, Господи, отримав би \”анафєму\” від мракобєсного патріархату…
Амінь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x