У Сахнівці зустрілися лідери учнівської спільноти області

У Сахнівці зустрілися лідери учнівської спільноти області

11 листопада 2014 року до Авторської О.А. Захаренка середньої загальноосвітньої школи с. Сахнівки завітали лідери регіональних осередків Ліги старшокласників, аби підвести підсумок роботи та визначити завдання на майбутнє.
Місцем проведення заходу обрано Сахнівську школу невипадково, адже саме звідси беруть своє коріння ідеї добротворчого руху, якому лідери учнівського самоврядування приділяють особливу увагу.
Зустріли гостей місцеві учні шкільним оркестром, піснями, віршами.
У Сахнівці зустрілися лідери учнівської спільноти області
У зустрічі лідерів учнівської спільноти взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, ректор обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, завідувач відділу спеціальної та позашкільної освіти Департаменту Тетяна Шевченко, завідувач лабораторії виховної роботи ЧОІПОПП Валентина Кудін, начальник відділу освіти Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Лариса Юркунас.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та науки Черкаської ОДА.
Вітаючи учасників заходу, Валерій Данилевський подякував лідерам учнівської громади області за роботу, висловив захоплення ентузіазмом, натхненням, цікавими сучасними ідеями старшокласників, які вони втілюють у життя. «Ви – потужний сегмент громадянського суспільства і ваша діяльність є тому свідченням. Сьогодні ми, люди старшого покоління, відчуваємо спокій і впевненість у завтрашньому дні, адже нам на зміну прийдуть достойні наступники!», – наголосив Валерій Вікторович.
У Сахнівці зустрілися лідери учнівської спільноти області
Також директор Департаменту вручив подарунки переможцям Міжнародних олімпіад: Євгену Коновалову, учню 11 класу Черкаського гуманітарно-правового ліцею Черкаської міської ради (ІІ місце у Міжнародній олімпіаді з історії (Литва)) та Андрію Дубині, учню 10 класу Іваньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради (ІІ місце у Міжнародній олімпіаді з географії (Іспанія)).

Присутні взяли участь в акції «Україно, для тебе я зможу!», у рамках якої із пазлів у формі областей України утворили єдину країну, підписавши їх побажаннями миру, процвітання.

Підсумували діяльність Ліги старшокласників Черкащини у 2014 році її президент Олександр Кравець та його заступник, Краснопєєва Аліна, президент Учнівської міжпарламентської Асамблеї м. Черкас. Сахнівським школярам вони передали перехідне жовто-блакитне полотнище – символ добротворення.

Довідково:
Естафета добротворення на Черкащині, символом якої обрано державний прапор, стартувала на урочистостях з відзначення Дня педагогічних працівників, коли Олександр Кравець та Катерина Лошук, член ради Ліги старшокласників, отримали Прапор України від голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та голови обласної ради Валентини Коваленко за доброчинну акцію «Подаруй надію» зі збору коштів на реабілітацію та протезування для учасника АТО Романа Колдуновича. До цієї акції долучилися школи міста та зібрали кошти на суму понад 100 000 грн.
Голови районних та міських осередків Ліги старшокласників представили свою роботу. Червоною лінією у виступах молодих лідерів лунали заклики бути патріотами своєї країни, небайдужими, суголосними до її долі.

Для гостей провели екскурсію навчальним закладом.

Під час перебування у Сахнівській школі лідери учнівського самоврядування області посадили кущі калини на пам\’ять про свій візит.

На завершення зустрічі між сахнівськими плавцями та гостями влаштували заплив: найспритніші спортсмени отримали солодкі подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x