Унікальна громадська ініціатива стартує у мікрорайоні «Дніпровський»

Унікальна громадська ініціатива стартує у мікрорайоні «Дніпровський»

Мікрорайон усією громадою допомагатиме своїм пенсіонерам та малозабезпеченим.

– Ми розпочинаємо збір речей для тих, хто сьогодні – на фоні різкого зниження купівельної спроможності пенсій та соціальних виплат – переживає найбільш нелегкі часи. А це і пенсіонери, і малозабезпечені, і самотні люди, яких дуже багато у нашому мікрорайоні. І, якщо кожен із нас принесе одне непотрібне пальто, светр або взуття – разом ми зможемо зробити велику справу, – констатує депутат Черкаської міської ради Олег Кашко. – Сьогодні звичним став збір коштів на АТО, на потреби переселенців – і це справді потрібно – проте, на тлі цих великих проблем непомітною стала трагедія людей, яких зростаюча економічна криза позбавила останніх можливостей зводити кінці з кінцями.
Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Збір речей для нужденних проводитиметься на базі Комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дніпровський» (вул. Подолинського, 13) кожної середи (18.00- 20.00) та кожного четверга (08.00-10.00). У майбутньому планується розширити коло благодійної допомоги малозабезпеченим мешканцям мікрорайону – визначивши у ході реалізації проекту коло інших, найбільш нагальних, потреб.

– Усі ми бачимо людей, яких життя змушує підбирати речі на смітниках, просити на вулицях милостиню. Саме тому дуже важливо протягнути людям руку підтримки і дати їм можливість із гідністю отримати допомогу, – констатує голова КСН «Дніпровський» Любов Здоровенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x