Через несправну піч загорівся будинок на Канівщині

Через несправну піч загорівся будинок на Канівщині

Учора, 13 листопада о 06:52 в селі Степанці в житловому будинку сталася пожежа. Повідомлення про подію до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які першими помітили дим з-під покрівлі будинку. На місце події оперативно прибули черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та місцева пожежна команда з села Синявка, які спільними зусиллями локалізували та ліквідували займання. Завдяки професійним діям, вогнеборцям удалося запобігти поширенню вогню на інші кімнати будинку. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як з`ясувалося, до пожежі в будинку призвело порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Всупереч вимог пожежної безпеки піч перед експлуатацією господарі не ремонтували, відтак тріщини у конструкції теплогенеруючого пристрою дозволили іскрам із печі потрапити на спалимі речі в будинку.

У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку та побутову техніку, а також пошкоджено покрівлю будинку на площі 4 м.кв. Збиток завданий вогнем становив 10 000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x