Ліцензії на алкоголь та тютюн коштували черкаському бізнесу 7,5 млн грн

Ліцензії на алкоголь та тютюн коштували черкаському бізнесу 7,5 млн грн

За 10 місяців поточного року за право здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами черкаські платники сплатили до місцевого бюджету майже 7,5 млн грн. З цієї суми майже 5,5 млн грн сплачено за ліцензії на право роздрiбної торгiвлi зазначеними підакцизними товарами. Про це повідомив перший заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Дмитро Таран. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

На сьогоднішній день платникам обласного центру видано майже 900 ліцензій на право здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, з яких понад 60% видано для торгівлі тютюновими виробами.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах звертає увагу суб’єктів господарювання на те, що, починаючи з 29 вересня 2014 року, для оформлення (отримання вперше, отримання дублікату, проставлення відмітки про внесення щоквартальних платежів) ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами слід звертатись безпосередньо до Центру обслуговування платників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x