В Черкасах оголосять переможців загальноміського конкурсу «Подвигу жити у віках»

В Черкасах оголосять переможців загальноміського конкурсу «Подвигу жити у віках»

29 листопада о 15:00 у Будинку культури ім. І. Кулика (вул. Благовісна, 170) відбудеться гала-концерт і нагородження переможців загальноміського фестивалю-конкурсу художньої творчості «Подвигу жити у віках», який проходив серед творчих колективів вищих навчальних закладів Черкас. Цей захід приурочений сімдесятій річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міськвиконкому.

Як розповіла директор міського Будинку культури ім. І.Кулика Ірина Тітовська, загалом свої роботи на конкурс (який проходив у кількох номінаціях) подали близько ста юних черкасців. На початку листопада у міському Палаці молоді та Будинку культури ім. Івана Кулика відбулось два відбіркових тури конкурсу, де студентська молодь змагалась, зокрема, у пісенному вмінні та креативності створення стінгазет.

А от вже цієї п’ятниці під час заключного гала-концерту відбудеться підбиття підсумків та оголошення переможців конкурсу. Відвідати цей захід можуть усі охочі жителі Черкас та гості нашого міста. Вхід вільний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x