Про профілактику боротьби зі СНІДом розповіли черкаським акушер-гінекологам та інфекціоністам

Про профілактику боротьби зі СНІДом розповіли черкаським акушер-гінекологам та інфекціоністам

Днями на базі КЗ «Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Черкаської обласної ради були проведені обласні семінар-тренінги для лікарів акушер-гінекологів та інфекціоністів лікувально-профілактичних закладів області на тему: «Основи АРТ. Сумісна робота щодо ведення ВІЛ-інфікованих вагітних». Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоров’я ОДА.

Для участі в цих семінарах були запрошені лікарі-інфекціоністи кабінетів «Довіра» та акушер-гінекологи ЛПЗ області. Під час зустрічі були розглянуті питання щодо роботи мультидисциплінарної команди у вирішенні питань стосовно забезпечення ведення ВІЛ-інфікованих вагітних жінок. Так, за даними Центру профілактики та боротьби зі СНІДом, станом на 01.10.2014 в області перебувало 119 ВІЛ-інфікованих жінок.

Також учасниками були обговорені алгоритми сумісних дій лікарів, задіяних у наданні медичної допомоги ВІЛ інфікованим вагітним. Загалом у ході проведення семінарів медики мали змогу обговорити подальші напрямки співпраці, зокрема, закцентували увагу на розвитку командного підходу до вирішення актуальних і нагальних проблем з ВІЛ-тематики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x