Учні Черкаської школи №3 перемогли на науковому форумі

Учні Черкаської школи №3 перемогли на науковому форумі

Найвищі нагороди отримали учні черкаської спеціалізованої школи № 3 на Всеукраїнському форумі «Дотик природи». «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Євген Кір’ян виборов І місце в категорії «Екологія та проблеми довкілля» з науковою роботою «Термомодернізація будівлі школи як реальний шлях зниження карбонового сліду та споживання природного газу». Його однокласниця Марина Радько посіла ІІІ місце у категорії «Екологія та проблеми довкілля», презентувавши роботу «Біоіндикація якості води річки Сули за макрофітами та макрозообентосом». Науковим керівником учнів є вчитель біології та екології школи Людмила Довгаль.

Журі форуму високо оцінило ґрунтовний науковий підхід учнів до важливих для нашої держави проблем та надрукувало роботи у книзі серії «Науковці майбутнього». Учні-переможці форуму отримали сертифікати, дипломи та цінні подарунки, а їхній науковий керівник – подяки за багаторічну наукову працю та підготовку учнів до форуму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x