ПриватБанк продає валюту в Інтернет-банку Приват24

ПриватБанк продає валюту в Інтернет-банку Приват24

Зважаючи на значний попит щодо купівлі долару, черги жителів нашого міста до кас відділень, ми вирішили нагадати, що валюту можна купити без втрати свого дорогоцінного часу на черги до кас та відвідування відділень банку, – повідомляє прес-служба Черкаського прес-офісу ПриватБанку.

ПриватБанк відкрив можливості для оформлення депозитів через Інтернет. Наразі будь-який клієнт банку може відкрити валютний депозит у Приват24 згідно встановленого курсу. Оформлення депозитного вкладу через Інтернет набагато зручніше і швидше укладення договору у відділенні банку. У Приват24 сьогодні доступні всі види існуючих у банку депозитних програм, як у гривні так і в іноземних валютах. Щоб оформити вклад, потрібно зайти по вкладці Депозити, вибрати вид вкладу, суму і спосіб внесення грошей (картою або готівкою) – як на відеоінструкції.
Процедура оформлення депозиту через Інтернет займає кілька хвилин. Якщо клієнт вибирає варіант внесення коштів готівкою, то він може протягом 30 днів внести гроші на свій депозит у будь-якій касі або терміналі самообслуговування ПриватБанку.

«Цю процедуру я відчула на собі, – розповідає керівник Черкаського прес-офісу ПриватБанку Наталія Макаренко. – Це дійсно просто та зручно. Відкриття валютного депозиту зайняло менше 5 хвилин. Кожен ваш крок детально описується в інструкції Приват24, що демонструє піклування про клієнта та його обізнаність. Я переконана, що тримати свої валютні заощадження надійніше в банку, аніж вдома, тим більш, що строк розміщення депозиту ви обираєте самі».
Як повідомили в банку, раніше при відкритті депозиту в Інтернет-банку Приват24 внести кошти на вклад можна було тільки з пластикової карти клієнта. Тепер це можна легко зробити і готівковими коштами практично в будь-якій точці України в терміналах самообслуговування.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 000 корпоративних клієнтів. За даними на 1 листопада 2014 року, активи банку становлять 201 232 млн грн, регулятивний капітал – 21 024 млн грн, чистий прибуток банку за три квартали 2014 року – 426 957 000 грн. У регіональній мережі банку працює 2 511 відділень, 7570 банкоматів, 12 993 терміналу самообслуговування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x