Вихованці черкаської ДЮСШ «Мрія» змагалися з дзюдо

Вихованці черкаської ДЮСШ «Мрія» змагалися з дзюдо

У суботу 15 листопада в с. Сагунівка була проведена відкрита командна першість Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» з дзюдо серед юнаків та дівчат 1999 – 2001, 2002 – 2004 р. н. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.
Традиційний турнір привітальними словами до спортсменів, тренерів, представників команд і глядачів відкрив сільський голова Василь Шевченко. Головний суддя змагань Олег Джулай зазначив, що цей турнір є одним з етапів підготовки до чемпіонату України.

Продемонструвати свою майстерність до борцівського залу завітали команди м. Черкаси «Вікторія-1» та «Вікторія-2», м. Корсунь-Шевченківський, дзюдоїсти з Кам’янки та господарі змагань.

Більше шести годин тривали запеклі поєдинки між командами. Першими боролися юнаки і дівчата 2002 – 2004 р. н. У цій вікові категорії переможцем командного заліку стала «Вікторія-1» м. Черкаси. Друге місце за дзюдоїстами м. Кам’янка. Третій результат показали борці «Вікторія-2» та команда м. Корсунь-Шевченківський. Серед юнаків та дівчат 1999 – 2001 р. н. золото вибороли дзюдоїсти села Сагунівка, другими стали борці м. Корсунь-Шевченківський, а бронза в команди м. Кам’янка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x