Черкаські водоканалівці працюватимуть ефективніше

Черкаські водоканалівці працюватимуть ефективніше

Учора автопарк КП «Черкасиводоканал» поповнився новою спецтехнікою. Ключі від двох потужних екскаваторів працівникам Водоканалу вручив помічник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Гіренько. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі підприємства.

– Нові спецмашини мають високу продуктивність і, я сподіваюсь, що ви зможете в повному обсязі оцінити їх роботу, – зазначив Олександр Гіренко.

Черкаський водоканал обслуговує понад сімсот кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж. Така кількість комунікацій вимагає потужної технічної бази та достатньої чисельності автотранспортної та землерийної техніки. За допомогою нових екскаваторів можна виконувати цілий ряд робіт: від розкопування місця пошкодженої ділянки мережі до вантажно-розвантажувальних робіт. Відтак збільшуються функціональні можливості кожного виїзду бригади.

– Екскаватори «JCB» виробництва Великобританії, які ми отримали завдяки співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – вагомий внесок у розвиток нашого підприємства, – говорить директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко. – Від транспорту в нашій роботі залежить оперативне усунення аварійних ситуацій у місті, а такі сучасні екскаватори дадуть нам усі умови для ефективного проведення планових та термінових ремонтних робіт на відомчих об\’єктах.

Сьогодні у водопровідно-каналізаційного господарства міста скрутний фінансовий стан, тому купувати техніку за власні кошти немає можливості. Більшість наявної техніки експлуатується вже не один десяток років з великим щоденним навантаженням. Тож нові екскаватори помітно зміцнять технічне оснащення Водоканалу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x