У Суботові висадили калиновий гай

У Суботові висадили калиновий гай

У Суботові біля Хреста, від підніжжя якого веде стежка до джерел Віри, Надії, Любові та купальні Святої Софії, відбувся патріотичний захід – закладення калинового гаю. Матері солдатів, котрі захищають незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції, висадили кущі калини як символ життя, материнської любові та надії на повернення своїх синів до рідного дому живими та здоровими. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.
Благословив батьків на цю величну справу Благочинний Чигиринського району УПЦ КП, протоієрей Храму Святого пророка Іллі, отець Володимир.

Участь у заході взяли також голова райдержадміністрації Олександр Діскант, заступник голови районної ради Тетяна Кучеренко. Вона, зокрема, розповіла про задум заходу:

– Невипадково ми садимо кущі калини. Це – дерево українського роду, що символізує материнство: кущ – сама мати; цвіт, ягідки – діти. Це також уособлення дому, батьків, усього рідного, – говорить Тетяна Кучеренко. – Наші пращури мудро застерігали: «У злих, недобрих людей калина не росте, тому слід намагатися стати добрими, милосердними і чуйними».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x