На сцені кожна дівчинка стає царівною

На сцені кожна дівчинка стає царівною

Чергову вагому перемогу здобули учасниці колективу східного танцю «Дезері» з Городища – одне друге і чотири перші місця! Нещодавно дівчата повернулися з Другого Міжрегіонального Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Талісман-2014». Захід проходив 8 листопада у м. Знам’янка Кіровоградської області. Організатором виступила Українська асоціація виконавців східних танців. У конкурсі взяли участь 170 юних танцюристів з Полтавської, Кіровоградської та Черкаської областей.

– Городище на танцювальному фестивалі представляли: Наталія Визнюк, Анастасія Лижова, Марія Мирошник, Леся Перепелиця, Олександра Чабан, – говорить художній керівник ансамблю «Дезері» Христина Биба. – Дівчата виступали з сольними програмами, представили танцювальні дуети і тріо. Усього презентували п’ять танцювальних композицій. Здобули високу оцінку авторитетного журі. За енергійні, яскраві виступи у різних номінаціях отримали дипломи і медалі за одне друге й чотири перші місця! Торік ми вже брали участь у знам’янському фестивалі й зайняли високі місця. Цього року успішно виступили також на фестивалі-конкурсі у Запоріжжі, здобули дипломи, медалі і кубки. Минулого року перемогли у Харкові. Яскраві костюми та поїздки – все за рахунок батьків, адже спонсорів у нас немає. Тому батькам дякуємо за розуміння і всебічну підтримку.

– Я обрала східні танці, бо мені в колективі дуже подобається. Тут цікаво, і я дізнаюся багато нових рухів, – говорить Марія Мирошник, 12 років. – Танцями займаюся вже рік. Найбільше в «Дезері» мені подобається те, що в танці ми всі відкриваємо свою душу і даруємо радість людям.

Колектив «Дезері» завжди готовий прийняти всіх, хто бажає займатися східними танцями. Діють три вікові групи – діти, юніори й дорослі. Кожна група має свій самобутній репертуар. Їхні виступи стають прикрасою усіх місцевих свят. На сцені кожна учасниця ансамблю стає царівною! Заняття проходять в районному Палаці культури ім. С.С. Гулака-Артемовського.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x