Черкасці влучно відстріляли на Кубку України у Львові

Черкасці влучно відстріляли на Кубку України у Львові

У Львові пройшов Відкритий Кубок України зі стрільби кульової серед дорослих. Черкаси в цих змаганнях представили спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Черкаської міської ради та Школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

За результатами виступів Сергій Куліш здобув «золото» у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки, по 40 пострілів з положення лежачи, стоячи та з коліна), «срібло» у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки, 60 пострілів з положення стоячи). Дар\’я Шаріпова була другою у вправі ГП-4 (стрільба стоячи з пневматичної гвинтівки на 10 м) та четвертою у вправі МГ-5 (стрільба з трьох положень, 60 пострілів). Дмитро Омельяненко став п\’ятим у вправі ГП-6, Тетяна Тарасенко завершила виступи шостою у вправі МГ-5, а Наталія Чепурна десятою у вправі МГ-5.

На сьогоднішній день черкаські стрільці беруть участь у Міжнародних змаганнях «Олімпійські надії» у м. Нітра (Словаччина) та готуються до змагань у Польщі (26.11 – 01.12.2014, м. Білосток) і в Сербії (11–15.12.2014 м. Белград, Сербія).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x