Звенигородець украв 5 кг горіхів

Звенигородець украв 5 кг горіхів

Правоохоронці затримали зловмисника, який вчинив крадіжку інструменту та продуктів харчування. Відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. «Нова Доба» дізналася про це в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського райвідділу міліції звернувся 51-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що з підсобного приміщення його домоволодіння зник бензотример та близько 5 кілограмів горіхів. Прибувши за вказаною адресою правоохоронці взялися до справи. Проводячи огляд місця події експерту вдалося вилучити важливі речові докази, які в подальшому допомогли встановити зловмисника. На слід крадія допоміг вийти і сам господар будинку – чоловік розповів, що лише декілька осіб знали про тривалу відсутність господаря за місцем проживання та про те, де в дворі зберігаються цінні речі.

Під підозру підпав 30-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли у знайомих. В розмові з міліціонерами він спочатку заперечував свою причетність до крадіжки, але вилучені речові докази стверджували протилежне. Розуміючи, що уникнути відповідальності зловмиснику не вдасться, чоловік у всьому зізнався.
Вже в райвідділі він пояснював, що знав, коли буде відсутній вдома господар, тож вирішив цим скористатися, щоб вчинити крадіжку. Дочекавшись від’їзду чоловіка, зловмисник проник в будинок та викрав бензотример і клунок з горіхами. Вкрадені речі згодом продав, кошти витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Звенигородського райвідділу міліції Олег Калюжний, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x