5 000 грн зняв шполянин з поцупленої кредитки

5 000 грн зняв шполянин з поцупленої кредитки

Перебуваючи в гостях, чоловік викрав з сумки господині кредитну карточку. У подальшому зловмисник зняв з неї гроші на суму близько 5 000 гривень. Крадія затримано, він дає покази в міліції. По факту крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернулась 42-річна жителька району. Жінка розповіла правоохоронцям, що днями виявила відсутність своєї кредитної карточки, а через певний час отримала смс-повідомлення про те, що з її карточки знято кошти в сумі близько 5 000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Поспілкувавшись з потерпілою та зібравши всю необхідну інформацію, міліціонери розпочали перевірку по факту крадіжки. Проводячи слідчо-оперативні заходи правоохоронці отримали інформацію, що до вчинення цього кримінального правопорушення може бути причетний 37-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисника запросили до райвідділу міліції для дачі показів.
Розуміючи, що в міліціонерів є беззаперечні докази його вини, чоловік зізнався у вчиненому. Він розповів, що перебуваючи в гостях у потерпілої вибрав вдалий момент, пішов до сусідньої кімнати та з сумки господарки витягнув кредитну карточку. На наступний день зняв гроші в банкоматі в сумі близько 5 000 гривень, за допомогою пін-кода, який був на звороті кредитки. Здобуті злочинними діями кошти витратив на свої потреби.

Як повідомив начальник Шполянського райвідділу міліції Вадим Кутовий, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x