Черкаський КВУ нагородили

Черкаський КВУ нагородили

У п’ятницю 14 жовтня 2014 р. відбувся З’їзд Комітету виборців України, на якому обговорювались результати діяльності організації під час позачергових парламентських виборів.

На З’їзді КВУ були присутні представники усіх обласних відділень організації. Під час роботи з’їзду делегати відзначили успіхи відділень КВУ у Дніпропетровській, Херсонській, Черкаській, Волинській, Харківській, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Миколаївській та Львівській областях. Їх представники були нагороджені пам’ятними подарунками.

Про це «Нова Доба» дізналася на сторінці у ФБ.
Особливо успішною було визнано роботу відділень у Дніпропетровській, Херсонській та Черкаській областях. Ці відділення ефективно реалізували відповідно 9, 6 та 9 різних напрямків роботи ВГО КВУ одночасно. Зокрема, тренінги для членів виборчих комісій, працівників правоохоронних органів, довготермінове спостереження, моніторинг виборчих скарг, короткотермінове спостереження, координація, громадські приймальні та інформаційні заходи. Керівники даних відділень отримати листи-подяки за свою роботу у ході виборів.

Під час З’їзду також було обговорено пріоритети діяльності КВУ на майбутнє. Зокрема, мова йшла про підготовку до чергових місцевих виборів в Україні, що відбудуться орієнтовано в жовтні 2015 р.
Окрім цього, на З’їзді КВУ вирішувались певні організаційні питання діяльності організації. Була прийнята відставка Олексія Кошеля із посади Голови Правління КВУ. Новим членом Правління став Голова Дніпропетровської обласної громадського організації ВГО КВУ – Станіслав Жолудєв.
Наступного дня відбулось засідання Правління КВУ, на якому було призначено нового Генерального Директора організації. Олександр Черненко, у зв’язку з обранням до Верховної Ради України, перестав займати дану посаду.
Новим Генеральним Директором ВГО КВУ призначено Олексія Кошеля.
Головою Правління організації обрано Станіслава Жолудєва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x