Вкрадені у пенсіонера гроші юнак з Корсуня витратив на пиятику

Вкрадені у пенсіонера гроші юнак з Корсуня витратив на пиятику

Коли гроші на розваги скінчилися, молодик вирішив здобути їх крадіжкою. Проник до будинку пенсіонера та викрав близько трьох тисяч гривень, які цього ж дня і витратив на розваги. Проте уникнути відповідальності йому не вдалося. За вчинене йому загрожує покарання до шести років ув’язнення.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся 84-річний житель одного з селищ району. Пенсіонер розповів правоохоронцям, що близько другої години ночі невідома особа викрала з його будинку майже 3000 гривень. Вночі дідусь прокинувся від того, що почув, як зачиняються двері до будинку. Увімкнувши світло, в кімнаті виявив розкидані речі та одяг. Зрозумівши, що в будинку побував «непроханий гість», господар кинувся перевіряти схованку, де зберігав усі свої заощадження, проте грошей на місці не було.

Під час проведення детального огляду експерти виявили сліди, які ймовірно залишив зловмисник. Детально опитавши самого потерпілого, про обставини крадіжки оперативники розпочали пошуки крадія. При спілкуванні з місцевими жителями стало відомо, що приблизно в той самий час, коли сталася крадіжка, люди бачили, як по вулиці йшов сп’янілий 20-річний місцевий житель.

Правоохоронці вирішили перевірити молодика на причетність до вчинення крадіжки та вирушили за місцем його проживання. Молодик знаходився вдома, побачивши на порозі правоохоронців, зрозумів, що його викрито і у всьому зізнався. Речові докази, вилучені з місця події, також підтверджували причетність молодика до вчинення крадіжки.

Під час допиту зловмисник розповів, що близько другої години ночі повертався з дискотеки додому і був добре напідпитку. Молодику хотілося продовжити розваги, але грошей зовсім не було. Проходячи біля будинку пенсіонера, який проживає сам, хлопець вирішив його обікрасти. Вийнявши з вікна веранди маленьку шибку, через неї дістався до замка дверей і відчинив будинок. Зайшовши в середину і переконавшись, що господар спить, він пройшов до іншої кімнати/, де знайшов гроші в сумі 2800 гривень. Маючи здобуті незаконним шляхом кошти, парубок направився до місцевого розважального закладу, де продовжив пиятику.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції Олексій Ващенко, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x