Сусід викрав у жительки Чорнобаївщини чотири каністри дизпалива

Сусід викрав у жительки Чорнобаївщини чотири каністри дизпалива

Перебуваючи напідпитку, чоловік обікрав свою сусідку. З приміщення сараю зловмисник викрав чотири каністри дизельного палива. Дільничний встановив особу крадія та доставив його до райвідділу міліції для дачі пояснень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.
До дільничного інспектора міліції зателефонувала 53-річна жителька Чорнобаївського району та розповіла, що зранку біля сараю виявила відсутність чотирьох каністр, в яких знаходилось дизельне паливо. Вислухавши жінку, дільничний передав повідомлення оперативному черговому та направився до потерпілої додому для з’ясування всіх обставин.

Біля двору на правоохоронця вже чекала господиня. Жінка почала розповідати дільничному, що у неї по господарству підробляє чоловік, який проживає на сусідній вулиці – рубає дрова. Ввечері він завітав до неї додому, хоча про зустріч вони не домовлялись. Спілкуючись з чоловіком, жінка запримітила, що він якось дивно себе поводить та постійно щось видивляється на подвір’ї. Поспілкувавшись декілька хвилин, робітник пішов додому, а зранку господиня виявила відсутність дизельного палива.

Під час спілкування з потерпілою міліціонер побачив, що біля сараю виднілись сліди від взуття, які вели за межі подвір’я. Йдучи по слідах, дільничний прийшов до закинутого будинку, де він знайшов дві каністри з дизельним паливом. На місце події правоохоронець викликав слідчо-оперативну групу для фіксування факту крадіжки, а сам направився до 52-річного чоловіка, про якого говорила потерпіла.

Дільничний застав чоловіка вдома і побачив, що під навісом біля будинку стояли ще дві каністри, схожі на ті, про які розповідала потерпіла. Господар зрозумів, що його викрито і зізнався в крадіжці. Свої дії зловмисник пояснив тим, що на даний час заробляє на життя дрібними підробітками, але грошей все одно не вистачає, тому і вирішив піти на крадіжку, щоб в подальшому вищевказане продати.

На даний час речові докази вилучено. Слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x