Звичка красти підвела христинівчанина

Звичка красти підвела христинівчанина

Перебуваючи у своїх знайомих в гостях, чоловік викрав мобільний телефон, планшет та музичний плеєр. Оперативники встановили зловмисника та доставили його до райвідділу міліції. За вчинення крадіжки чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції зателефонувала 25-річна жителька району, яка повідомила про крадіжку з її будинку. Спілкуючись з потерпілою правоохоронці дізнались, що того вечора до них у гості заходив товариш, який розпивав оковиту з її співмешканцем. Коли чоловіки добряче випили, господар будинку заснув, а знайомий швидко пішов додому. Під час їхнього застілля жінки з ними в кімнаті не було, і вона не знає, що там відбувалось. Коли вона вже збиралась відпочивати, то на столі виявила відсутність мобільного, планшета та музичного плеєра. Жінка відразу зрозуміла, що до крадіжки причетний їхній товариш.

Оперативники направились до 39-річного товариши потерпілих, для з’ясування всіх обставин, але чоловіка вдома не виявилось. На наступний день правоохоронці знову завітали до підозрюваного, проте він почав відразу заперечувати свою причетність до крадіжки. Проте викрадені речі, як лежали в нього на столі, вказували на протилежне. Чоловіка було запрошено до міліції для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого зловмисник розповів, що він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, й згубна звичка красти не полишила його. Перебуваючи в гостях у свого товариша, він добряче «перебрав» горілки та здійснив крадіжку.

На даний час речові докази вилучено. Слідчим відділення Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x