Христинівчани викрали акумулятор, щоб доїхати додому

Христинівчани викрали акумулятор, щоб доїхати додому

Двоє чоловіків викрали акумулятор, щоб доїхати додому. Працівники міліції затримали зловмисників. Відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції звернувся місцевий 47-річний житель та повідомив про крадіжку. В заяві чоловік зазначив, що вранці, коли вийшов на подвір’я свого домоволодіння, побачив, що у його автомобіля відчинений капот і відсутня акумуляторна батарея. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці оглянули автомобіль та поспілкувалися з господарем. Тим часом експерт-криміналіст проводив огляд місця події. З’ясувавши всі деталі та поспілкувавшись з потерпілим, розпочали подворовий обхід, спілкувалися з громадянами та перевіряли на причетність осіб, які раніше вже мали проблеми з законом. Під час проведення оперативно – розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що до крадіжки причетний 35-річний місцевий житель. Чоловіка запросили до райвідділу для дачі показів.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.
В розмові зі слідчим, чоловік не став заперечувати свою причетність до вчиненого та розповів, що в день крадіжки їхав додому разом з товаришем і, коли до будинку залишалося декілька кілометрів, в автомобілі закінчилось пальне. Діставши бензин, вони спробували їхати, але розрядився акумулятор. Тож, не гаючи часу, вони зайшли на найближче подвір’я, де стояв автомобіль, та зняли з нього акумулятор.

Наразі слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x