За вкрадений годинник і посуд жителька Катеринополя може сісти за грати

За вкрадений годинник і посуд жителька Катеринополя може сісти за грати

Зловмисницю видав крадений годинник, який правоохоронці виявили в неї за місцем проживання. Знайшлися й інші крадені речі, які відразу були вилучені. Жінка доставлена до райвідділу міліції і вже дає покази.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До співробітників Катеринопільського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 61-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що в одному із сіл району, з нежилого батьківського будинку, невідома особа викрала металевий посуд, настінний годинник та інші речі домашнього вжитку. На місце пригоди черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу.

Оглядаючи будинок, експерти працювали над виявленням слідів кримінального правопорушення, а правоохоронці в розмові з заявником дізналися перелік і прикмети викрадених речей. Оперативники розпочали пошуки, опитували жителів села і перевіряли осіб, раніше судимих за аналогічні правопорушення.

Проводячи подворовий обхід, правоохоронці завітали до домоволодіння 44-річної місцевої жительки. Перше що потрапило в поле зору оперативників – це настінний годинник, який був схожий на викрадений. На запитання працівників міліції щодо вчиненої крадіжки, жінка всіляко виправдовувалась, та коли працівники карного розшуку помітили ще й набір металевого посуду, яким також збігався за описом з краденим – сумнівів не залишалось. Під тиском незаперечних доказів підозрювана зізналась у вчиненні крадіжки і відразу була доставлена до райвідділу міліції. Наразі з нею працюють слідчі, жінка дає покази.

Як повідомив начальник Катеринопільського райвідділу міліції Валентин Гірник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x