Круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Черкаській області: досягнення та перспективи»

Круглий стіл  «Розробка стратегії регіонального розвитку в Черкаській області:  досягнення та перспективи»

26 листопада 2014 року о 15:00 в прес-центрі газети «Нова Доба» (Черкаси, вул. Хрещатик, 223) відбудеться круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Черкаській області: досягнення та перспективи». Організатором прес-конференції є громадська організація «Академія стратегічних досліджень». Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з громадською організацією «Академія стратегічних досліджень» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу учасники круглого столу обговорять:
– особливості процесу розробки стратегії регіонального розвитку (СРР) в області;
– проблеми розробки стратегії регіонального розвитку;
– перспективи завершення роботи над стратегією регіонального розвитку та її затвердження;
– методика розробки стратегії регіонального розвитку в області на основі кращої європейської практики і новітнього українського законодавства.

До участі у заході запрошуються: представники відповідних департаментів місцевих органів влади, які відповідають за реалізацію політики регіонального розвитку в області (представники ОДА, обласної ради), учасники робочої групи з розробки стратегії регіонального розвитку в області, засобів масової інформації, громадські активісти, науковці та всі зацікавлені особи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x