Апеляційний суд Черкаської області у ТОП-5 за кількістю надісланих SMS-повісток

Апеляційний суд Черкаської області у ТОП-5 за кількістю надісланих SMS-повісток

Згідно наданого ДП «Інформаційні системи» щотижневого звіту щодо кількості надісланих SMS-повісток апеляційний суд Черкаської області увійшов в ТОП-5 рейтингу апеляційних судів України. Як зазначено у звіті, у період з 14 листопада 2014 року по 20 листопада 2014 року апеляційний суд Черкаської області надіслав 276 SMS-повідомлень.

Загалом же з початку 2014 року апеляційний суд Черкаської області надіслав 12883 SMS-повідомлення, що відповідає 4 місцю рейтингу.
Про це «Нова Доба» дізналася в на сторінці відомства у ФБ.
Нагадаємо, що з 1 жовтня 2013 року в усіх місцевих та апеляційних загальних судах запроваджено порядок щодо надсилання судами учасникам судового процесу та кримінального провадження текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень (згідно з наказом Державної судової адміністрації України № 119 від 20 вересня 2013 року «Про реалізацію проекту щодо надсилання судами SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження ) у місцевих та апеляційних загальних судах»).
Для отримання тексту судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення учаснику судового процесу потрібно подати до суду заявку про отримання судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення у відповідній справі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x