Ватутінський м’ясокомбінат знову запрацює

Ватутінський м’ясокомбінат знову запрацює

На цьому наголосив директор ПАТ «Ватутінський м’ясокомбінат» Володимир Левченко під час зустрічі з першим заступником ватутінського міського голови Олександром Заборовцем. Нині на підприємстві завершується монтування нової лінії виробництва. Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації.

За словами керівника ПАТ «Ватутінський м’ясокомбінат» нині на вільних площах підприємства монтується нова лінія з переробки курей-несучок потужністю три тисячі голів на годину. Роботи планують завершити протягом І кварталу 2014 року. Після цього підприємство зможе відновити виробництво. Робочими місцями буде забезпечено близько 50 осіб.

Довідково: ПАТ «Ватутінський м`ясокомбінат» – сучасне високоефективне підприємство по переробці сільськогосподарської сировини, що спеціалізується на виробництві м`яса та високоякісних ковбасних виробів і напівфабрикатів. Ватутінський м’ясокомбінат Черкаського виробничого об’єднання м’ясної промисловості був прийнятий до експлуатації державною комісією і введений в дію в грудні 1966 року. До 2002 року підприємство ПАТ «Ватутінський м’ясокомбінат» працювало стабільно. Потім у його роботі почалися періоди спаду та підйому. Часто змінювались власники та підходи до роботи. Але продукція вироблялась до 1 січня 2012 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x