У Звенигородці збудують бювет питної води

У Звенигородці збудують бювет питної води

Голова районної ради Володимир Кучер разом із міським головою Олександром Саєнком провів робочу нараду за участю громадського активу та підприємців міста, під час якої обговорено питання будівництва в Звенигородці бювету питної води. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Не секрет, що забезпечення районного центру якісною питною водою уже впродовж тривалого часу є однією із найгостріших проблем для містян, особливо тих, котрі живуть у багатоповерхових будинках. Нагальна проблема громади, яка вже давно потребувала термінового вирішення, врешті-решт за ініціативи голови районної ради таки зрушила з місця.

На її першому етапі планується буріння глибинної свердловини близько вісімдесяти метрів. Наступним кроком стане спорудження безпосередньо самого бювету в центральній частині міста, куди надходитиме питна вода, і де люди матимуть змогу набирати її для споживання безкоштовно.

При обговоренні питання на нараді було розглянуто низку варіантів реалізації проекту. Учасники висловили чимало слушних пропозицій, що стосувалися і місця розташування споруди і здешевлення її кошторису. Усі вони будуть враховані в ході будівництва.

Більшу частину вартості робіт береться профінансувати міська рада. Питання співфінансування планується обговорити і на сесії районної ради. Ініціатори цієї важливої справи розраховують також на підтримку і розуміння звенигородської громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x