Учні Звенигородщини вчили, що таке ВІЛ/СНІД і як з ним жити

Учні Звенигородщини вчили, що таке ВІЛ/СНІД і як з ним жити

Під таким гаслом Звенигородська районна організація Товариства Червоного Хреста спільно з районним відділом освіти напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом організувала семінар-тренінг для учнівської молоді. Акцію проведено в рамках щомісячних заходів по проекту підготовки червонохресних волонтерів «Рівний-рівному» з метою утвердження здорового способу життя, попередження негативних явищ в молодіжному середовищі та суспільстві.
Про це «Нова Доба» дізналася в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Учасники тренінгу – а це члени волонтерських загонів 9-10 класів загальноосвітніх шкіл , центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, середніх спеціальних навчальних закладів – мали нагоду поглибити та перевірити свої знання з питань попередження ВІЛ/СНІДу, інших захворювань, що передаються статевим щляхом. З глибокою зацікавленістю присутні працювали з представниками Черкаського відділення благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВС» (керівник — Олена Стрижак) Петром Ільченко та Генріхом Гейне, лікарем-інфекціоністом районної лікарні Володимиром Морозовим.

Підсумовуючи семінар-тренінг, голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько висловив надію, що здобуті знання юні волонтери донесуть учнівським колективам, одноліткам, друзям та знайомим, пропагуючи здоровий спосіб життя, милосердя та доброту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x