Система народного контролю визначила рівень відповідальності Сергія Одарича

Система народного контролю визначила рівень відповідальності Сергія Одарича

Система народного контролю «Слово і Діло» за підтримки ЧОО КВУ організувала та провела круглий стіл на тему: «6 місяців після повернення на посаду мера Черкас Сергія Одарича: перші результати, актуальні питання та проблеми». спеціалісти системи народного контролю представили рейтинг ефективності роботи міського голови Сергія Олеговича. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами ініціаторів, за весь період власної політичної діяльності Сергій Одарич виголосив 65 обіцянок, з яких 49 – невиконані, 40 – виконані, 17 – знаходяться в процесі виконання. Відповідно до цього рейтинг відповідальності міського голови становить 38 %, а безвідповідальності – 46%.

Як зазначив керівник медіа-напрямку системи народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїка, з 17 обіцянок, які знаходяться в розробці, найбільша частина стосувалася сфери будівництва та інфраструктури, благоустрою. Інші обіцянки належать сфері регіонального розвитку і ЖКГ, економіки й фінансів та екології.

В цілому за свою політичну діяльність Сергій Олегович найбільше виголосив обіцянок в сфері регіонального розвитку та ЖКГ – 37, сфері будівництва та інфраструктури – 27. По 16 обіцянок зафіксовано в сфері благоустрою, транспорту, культури, спорту і туризму, 15 в сфері медицини та охорони здоров’я.

Найбільше обіцянок міський голова виконав у сферах будівництва та інфраструктури (23%), благоустрою (16,67%), регіонального розвитку і ЖКГ (14, 29%), медицини і охорони здоров’я (11,9%). У свою чергу сферами, в яких найбільший відсоток невиконаних обіцянок мера стали: будівництво та інфраструктура (30, 43%), регіональний розвиток і ЖКГ (26, 09%), культура, туризм і спорт (13, 04%), медицина та охорона здоров’я (13, 04%).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x