Чигиринець украв в односельчанина 20 літрів дизпалива

Чигиринець украв в односельчанина 20 літрів дизпалива

В одному з сіл Чигиринського району чоловік викрав з сараю свого знайомого 20 літрів дизельного палива. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років. «Нова Доба» дізналася про це в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції звернувся 43-річний житель одного з сіл району. Чоловік розповів, що з його сараю було викрадено каністру, в якій знаходилось дизельне паливо.
Проводячи подворовий обхід, оперативники дізнались, що один із місцевих жителів ходив по селу та пропонував обміняти каністру з дизельним паливом на оковиту. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили, що до цього кримінального правопорушення причетний 43-річний раніше неодноразово судимий чоловік одного з сіл району. Дізнавшись його місце проживання, оперативники направились до нього додому. Побачивши на порозі правоохоронців, чоловік почав заперечувати свою причетність до скоєння крадіжки, проте зібрана доказова база вказувала на протилежне.

На цей час слідчим відділенням Чигиринського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення ряду інших кримінальних правопорушень. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x