«Самооборона» Умані не дала місту залишитись без води

«Самооборона» Умані не дала місту залишитись без води

Сьогодні інспектори ПАТ «Черкасиобленерго» приїздили на «Уманьводоканал», аби частково відключили постачання електроенергії комунальному підприємству через борги. Проте вони наштовхнулися на супротив «Самооборони», які не дали залишити уманчан без води. За це на них інспектори склали акт та пообіцяли звернутися до правоохоронних органів.

Про це пише «Вечірня Умань».

Держава й досі не виплатила більше 8 млн. грн. за різницю в тарифах комунальному підприємстві «Уманьводоканал». Це стало основною причиною заборгованості КП «Уманьводоканал» перед ПАТ «Черкасиобленерго». Сьогодні борг становить 11,4 млн. грн.. Тому із 27 листопада «Черкасиобленерго» ввело обмеження по енергопостачанні «Уманьводоканалу». Проте їм не вдалося реалізувати це в життя. Вони наштовхнулися на супротив «Самооборони».

– Ми не дали працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» зробити часткове відключення від енергопостачання «Уманьводоканалу», – розповідає голова Уманського загону «Самооборони» Юрій Барилюк. – Ми попередили правоохоронці, що будемо блокувати інспекторів. Ми недопустимо, щоб уманчанам відключали воду.

Інспектори ПАТ «Черкасиобленерго» склали на уманських самооборонівців акт та обіцяли звернутися до правоохоронних органів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x