На Уманщині відзначили героїв футбольного сезону 2014 року

На Уманщині відзначили героїв футбольного сезону 2014 року

28 листопада у великому залі Управління агропромислового розвитку відбулися урочисті заходи з нагоди підведення підсумків роботи Федерації футболу Уманського району за 2014 рік та нагородження кращих команд та гравців.
В урочистостях взяли участь голова районної державної адміністрації Ярослав Скус, голова районної ради Олександр Дячук, голова федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій, директор ПОСП «УТК», президент ФК «УТК-Ятрань» Микола Гордій, керівник ФГ «Базис» та футбольної команди «Базис» Володимир Осадчий, перший заступник ФФУР Ігор Соболенко, керівники господарств, тренери та футболісти футбольних команд Уманського району, тренери та учасники Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд вищої ліги ФК «Ятрань – Базис», тренери та футболісти – учасники Чемпіонату Черкаської області серед команд вищої ліги сезону 2014 року, футбольні команди «Базис» та «УТК– Ятрань», представники спортивної громади Уманського району та вболівальники.
Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова райдержадміністрації Ярослав Скус, який зазначив, що в ці дні наші футбольні команди вкотре довели, що лише працездатність, справжня мужність, терпіння та прагнення до перемоги приносять вагомі здобутки. Цього року футбольні команди УТК «Ятрань» та «Базис» успішно виступили на чемпіонаті Черкаської області та підкорили вершину футбольних змагань. В свою чергу, жіноча команда «Ятрань-Базис» взяла участь в чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги та посіла почесне четверте місце і це був найкращий результат за всі часи існування команди. Саме ви продовжуєте традиції спортивного виховання молоді, адже спорт – здоров’я нації та майбутніх поколінь.
Далі, голова районної державної адміністрації Ярослав Скус, голова районної ради Олександр Дячук та 1-й заступник голови федерації футболу Уманського району Ігор Соболенко здійснили ритуал нагородження команд, що вибороли призові місця в першості та чемпіонаті Уманського району 2014 року.
В свою чергу, з приємним словом до присутніх звернувся Голова федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій. Він охарактеризував стан розвитку футболу в Черкаській області, розповів про нагальні проблеми і поділився успіхами народної гри на Черкащині.
А завершилося свято гумористично-поетичним подарунком Олега Філіпчака колективу «УТК-Ятрань» від «вболівальників» дружньої Маньківщини, які щиро вболівали за «тепличників» та були присутні на всіх домашніх матчах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x