В Одарича нарешті з’являться заступники

В Одарича нарешті з’являться заступники

Найближчим часом вакантні посади заступників міського голови Черкас буде зайнято. З кандидатами на ці посади вже визначились. Станіслав Овчаренко вже приступив до виконання обов’язків. Юрій Гончаров, очевидно, займе цю посаду після сесії міськради, що відбудеться в четвер. Тарас Хвиль та Олександр Ільченко збирають необхідні документи. Про це сьогодні під час прес-конференції, на якій був присутній кореспондент «Нової Доби» повідомив Сергій Одарич

– Стосовно заступників міського голови, то, на жаль, на сьогоднішній день є лише один. Це Станіслав Овчаренко, який пройшов повністю спецперевірку і розпорядженням міського голови призначений на посаду заступника відповідно до рішення Черкаської міської ради, – зазначив міський голова Черкас. – Що стосується трьох інших заступників, то документи ще збираються. Зібрані документи у Гончарова, але нам необхідне рішення ради про припинення ним депутатських повноважень. Сподіваюсь у четвер таке рішення буде прийняте, і Гончаров зможе приступити до виконання обов’язків. І буквально ще по кілька документів лишилося отримати по Хвилю і по Ільченку.

– Ми вже визначилися з колом повноважень кожного з них. Перший заступник міського голови Тарас Хвиль буде відповідати фінансову політику і за галузь охорони здоров’я. Станіслав Овчаренко буде відповідати за економіку, освіту і курувати діяльність департаменту організаційного забезпечення. Юрій Гончаров буде курувати напрямок житлово-комунального господарства і соціальні служби. А Олександр Ільченко буде відповідати за галузь містобудування, архітектури, інспектування і курувати департамент управління справами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x