Голова облради зустрілася з білоруською делегацією

Голова облради зустрілася з білоруською делегацією

Учора голова обласної ради Валентина Коваленко зустрілася з делегацією з Білорусії, а саме з групою експертів місцевого самокерування. Серед представників сусідньої держави були й юристи, викладачі, науковці, колишні депутати. Метою візиту стало вивчення діяльності органів місцевого самоврядування в області та запровадження децентралізації. Делегація перебуватиме на Черкащині 4 дні.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Для білоруських гостей представили презентацію про формування місцевого бюджету. Також їх зацікавила система сплати податків на користування землею.

На зустрічі були присутні директор департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко, начальник Головного управління державної фіскальної служби в Черкаській області, депутат обласної ради Володимир Коломієць та начальник державної фінансової інспекції в області – Тетяна Велько, завідувач сектору управління майном виконавчого апарату обласної ради Наталія Дудник, голова Черкаської районної ради Анатолій Яріш, сільський голова с. Степанки Черкаського району Володимир Клименко, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Василь Мойсієнко.

Голова облради зустрілася з білоруською делегацією

Голова облради зустрілася з білоруською делегацією

Представники білоруської делегації вручили голові обласної ради сувеніри, та книжки. У свою чергу Валентина Михайлівна подарувала український рушник, книги та нещодавно виданий збірничок творів талановитих дітей Черкащини, присвячених подіям революції Гідності і війни на Сході.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x