Білоруси передали матеріальну допомогу для воїнів АТО

Білоруси передали матеріальну допомогу для воїнів АТО

3 грудня 2014 року представники білоруської делегації, що перебувають на Черкащині і знайомляться з діяльністю органів місцевого самоврядування області, завітали до голови обласної ради Валентини Коваленко. Мета цього візиту – передати, як і обіцяли під час попередньої зустрічі, добровільно зібрані кошти на допомогу бійцям, які брали участь в АТО і потребують медичного лікування. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Такі пожертвування зробили члени громадського об’єднання «Фонд імені Льва Сапеги». Передаючи кошти голові обласної ради Валентині Коваленко та керівнику координаційного центру допомоги воїнам АТО Оксані Циганок, білоруські друзі наголосили, що бажають українському народові якнайшвидшої перемоги і миру, розвитку і дальшого поступу проєвропейським шляхом.

Голова обласної ради щиро подякувала за посильну і своєчасну допомогу та зазначила, що розцінює такий вчинок членів білоруської делегації, як підтримку прагнень українського народу жити вільно, самим обирати свій шлях розвитку, іти шляхом прогресу і миру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x