Марина Мальована планує боротися за ліцензію на Олімпійські ігри

Марина Мальована планує боротися за ліцензію на Олімпійські ігри

Нещодавно черкаська боксерка повернулася з чемпіонату світу, що проходив у Кореї. На світовій першості було представлено 67 країн, які виставили 337 найсильніших спортсменок. Були на змаганнях й дев’ять українських боксерок.

Марина Мальована на стадії 1/32 здолала Лінеу Странделл зі Швеції. Не встояла перед майстерністю нашої спортсменки й аргентинка Феліція Ромеро, тож черкащанка проклала собі шлях до 1/8. Проте пройти до 1/4 фіналу Кубка світу їй не вдалося. Суперницею Марини стала філіппінка – Несті Петеціо. Важкий бій завершився на користь філіппінки, яка виграла 3:0. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Хотіли повернутися з медаллю, розраховували як мінімум на третє місце, але не пощастило в жеребкуванні, – говорить тренер і батько спортсменки Андрій Мальований. – Філіппінка входить до трійки найсильніших боксерок світу. Тож як не старалися, а подолати її не змогли. Якби трапився хтось інший, то дійшли б до нагороди.
Цей рік був дуже насиченим для Марини, адже дівчина взяла участь у трьох престижних змаганнях. На чемпіонаті України черкащанка здобула «золото». З чемпіонату Європи повернулася з «бронзою».
– А світова першість показала, що поки ми в десятці. Словом, є над чим працювати, – відзначає пан Андрій. – Потрібно активніше готуватися, проводити не менше шістнадцяти тренувань на тиждень.
Нині Марина Мальована відновлюється після змагань. Та вже невдовзі розпочне підготовку до чемпіонату України, що пройде в лютому. Там дівчина боротиметься за нагороди й ліцензію на Олімпійські ігри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x