Черкаські спортсмени будуть забезпечені необхідним обладнанням та формою

Черкаські спортсмени будуть забезпечені необхідним обладнанням та формою

Зекономлені протягом року кошти допоможуть нашим спортсменам змагатися й достойно представляти Черкащину на Олімпійських іграх. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Ті заходи, що мали проходити на території Криму, Луганської чи Донецької областей, проводилися в Черкасах. Тому гроші обласного бюджету, зекономлені на відрядженнях, попросили спрямувати для підтримки спортсменів, які мають олімпійську ліцензію, – розповів начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський. – Мова йде не про надто велику суму, та все ж для спорту вона буде відчутною. Гроші заплановано спрямувати нашим олімпійським ліцензіатам. Вони матимуть змогу придбати форму, обладнання.

На жаль, з часів незалежності не було жодного черкащанина-переможця Олімпійських ігор. Можливо, додаткове фінансування покращить ситуацію.
– Зрештою, щоб спортсмен достойно міг представити Черкащину й Україну на змаганнях, він повинен бути забезпечений усім необхідним для тренувань, – наголосив начальник управління. – І не перейматися тим, де йому взяти спорядження, форму, за які кошти їхати на змагання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x