Цього року черкаські лісівники продаватимуть ялинки в контейнерах

Цього року черкаські лісівники продаватимуть ялинки в контейнерах

У лісівників Черкащини розпочинається «гаряча пора» – новорічна ялинкова кампанія. Лісогосподарські підприємства завчасно подбали про те, щоб кожен охочий зміг придбати головний атрибут новорічно-різдвяних свят – пухнасту лісову красуню.

Цьогорічною новинкою від черкаських лісівників є вперше започаткована обласна акція «Збережи життя ялинці», яка проводиться з метою екологічного виховання громадян та бережливого ставлення до зелених насаджень. В рамках цієї акції лісові господарства області підготували півтисячі новорічних ялинок в контейнерах, які, придбавши, згодом можна висадити у відкритий ґрунт. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Головне завдання акції – запровадження під час зимових свят позитивної європейської альтернативи зрубаним новорічним ялинкам, формування громадської думки про недопущення самовільних рубок ялин і сосон, привернення уваги до збереження та примноження лісів краю.
При реалізації таких ялинок, працівники надаватимуть необхідні консультації, яких потрібно дотримуватися при догляді та висаджуванні деревець.

Ялинки в контейнерах продаватимуться в усіх лісгоспах області. Ціна їх значно вища, тому й кількість обмежена. Вартість становитиме від 100 до 180 грн. в залежності від висоти. А тим, хто виявить бажання придбати таку новорічну красуню, працівники лісового господарства вручатимуть пам’ятний значок «Я зберіг життя ялинці!».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x