У черкаських парках з’явилася ковзанка

У черкаських парках з’явилася ковзанка

Із першими морозами в трьох парках міста з’явилися ковзанки просто неба. Працівники КП «Дирекції парків» спеціально залили їх у парку Ювілейному (верхнє озеро, де Русальнька) та Дитячому. Шанувальники ж фігурного катання облюбували крижане озеро в парку Перемоги. Кажуть, бо тут ковзанка найбільша. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Я на ковзанах 4 роки вже, – розповідає 27-річний Віталій. – Як закрили «Екватор», я катаюся на замерзлих водоймах. У парку Перемога дуже красиво, надвечір нас тут збирається до 20 осіб. Атмосфера романтична.

Хлопець каже, що черкаським фігуристам не вистачає освітлення на ковзанці. Також не завадила б ятка з гарячими напоями та бутербродами. Серед побажань – і облаштування зручного виходу на лід.

Керівництво «Дирекції парків» наразі працює над тим, аби втілити в життя побажання містян. Зокрема, директор Микола Бондаренко веде перемовини про створення власної бази ковзанів на прокат.

– У місті сьогодні важко знайти ковзани і це серйозний стримуючий фактор для того, щоб люди йшли займатися цим прекрасним видом спорту, – говорить він. – Зараз ми вийшли на власників ковзанки «Екватору», щоб отримати ковзани, введуться переговори. Також ми налаштовані на діалог із відвідувачами парку, працюватимемо над їхніми пропозиціями.

Микола Петрович переконаний, що паркам треба також мати мобільний звук. За наявності такої техніки атмосферу на ковзанці можна було б зробити ще більш романтичною за рахунок музики.

Якщо через потепління лід на ковзанці руйнуватиметься, у КП обіцяють його відновлювати та утримувати природні льодові арени в стані, придатному для катання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x