У диспансері, що в Геронимівці, сталася пожежа

У диспансері, що в Геронимівці, сталася пожежа

Учора, 7 грудня о 05:30 у с. Геронимівка, на вул. Диспансерна у будівлі Черкаського обласного протитуберкульозного диспансеру, виникла пожежа. Загорання сталося в приміщенні кухні на 2-му поверсі адміністративно-господарського корпусу. Працівники закладу намагалися за допомогою вогнегасників ліквідувати пожежу, проте, ще до прибуття рятувальників, вогонь по вентиляційним шахтам поширився на горище споруди. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

У зв’язку з важливістю об’єкта, у якому лікувалося близько 400 хворих, до місця пожежі за підвищеним номером виклику було спрямовано підрозділи Черкаського гарнізону та Інституту пожежної безпеки, загалом 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки й 20 рятувальників.

Завдяки спільним професійним діям вогнеборців о 07:35 пожежу було локалізовано, а через 15 хвилин – повністю ліквідовано. Крім того, завдяки оперативності та скоординованості зусиль, рятувальникам вдалось запобігти поширення вогню на лікувальні відділення.

На щастя під час пожежі ніхто не постраждав. Евакуація хворих не проводилась. Наразі диспансер працює в штатному режимі. Причина пожежі та збиток – встановлюються. На місці пожежі працює мобільно-оперативна група на чолі із начальником Управління Віктором Гвоздем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x